Keldby og Elmelunde Sogne

Kirkenyt

Kirkesideaugust2017.pdf

Dåbsgudstjenester:

Dåbsgudstjenester er offentlige gudstjenester, så alle er velkomne, men i tilfælde a,f at der ikke er nogen dåbshandling, kan gudstjenesten aflyses.

Menighedsrådsmøder

Alle menighedsrådsmøder er offenlige og dagsorden kan ses i infotavle ved vore kirker, ligesom referaterne. Alle er meget velkomne, men der gøres opmærksom på, at det kun er rådsmedlemmerne der har taleret ved møderne.

Tirsdagsstrikkeklubben

Har du lyst til at hækle lapper sammen til tæpper, eller strikke tøj (børnetøj, sjaler, tæpper mm) .Henvendelse til Helle Jakobsen tlf. 55813220

Sognehuset i Keldby
Der er muligt at leje sognehuset til begravelseskaffe og mindre receptioner
i forbindelse med kirkelige handlinger i Keldby og Elmelunde kirker.
Brug af huset aftales med Helle Jakobsen, tlf. 55813220
Priser og regulativ findes på vores hjemmeside under Keldby Kirke og derefter Sognehus

Strikkeklub

Efter ønske vil menighedsrådet starte en ”aftenstrikkeklub”, som skal strikke til samme formål som den eksisterende eftermiddagsstrikkeklub - førhen Mother Teresse. Der stikkes nu til Gambia, efter at Indien har lukket for denne form for hjælp.

Vi strikker den sidste tirsdag i måneden; september, oktober, november, januar, februar og marts .
Ansvarlig for klubben er Hellen Jakobsen, tlf. 22100575